Raften

Raften is een echte teamsport!

Hebben jullie het in je om door de hoogste golven van de Noordzee te komen? Daarna is het tijd voor misschien wel het leukste gedeelte van raften. Het terug surfen op de golven met de raft. Hiervoor moeten we veel vaart maken en een goede timing hebben, lukt dit allemaal? Dan is het mogelijk om de raft helemaal terug naar het strand te surfen. Een uniek gevoel!

Raften op Ameland is een unieke activiteit!

Je krijgt de kans om de hoogste golven van de Noordzee te temmen! We beginnen met duidelijke veiligheidsvoorschriften en je wordt voorzien van een wetsuit, zwemvest en helm die je krijgt van onze ervaren instructeurs! Daarna is het tijd om de golven te trotseren. Lukt het jullie om door de golven heen te knallen. Samenwerken, communiceren en vooral veel doorzettingsvermogen zijn essentieel bij raften.

Een uniek gevoel!

Eenmaal door de hoogste golven van de Noordzee gekomen. Is het tijd voor misschien wel het leukste gedeelte van raften. Het terug surfen op de golven met de raft. Hiervoor moeten we veel vaart maken en een goede timing hebben, lukt dit allemaal? Dan is het mogelijk om de hele boot terug naar het strand te surfen. Een uniek gevoel!

Groepsarrangementen

Het raften is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin raften. Raften is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals raften of kajakken of strandzeilen of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Come join in the raft!

Duur: 1 uur
Kosten: €25.00 p.p.
Minimale leeftijd: 10 jaar
Kledingadvies: zwemkleding en handdoek (zwemdiploma verplicht)
Locatie: Outdoor Ameland – Westerpad 1a
Wanneer: 1 mei – 1 oktober

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)