Strandzeilen (Blowkarten)

Strandzeilen, race met veel wind over het strand!

Strandzeilen op Ameland is een unieke belevenis die je een keer gedaan móét hebben! Met grote snelheden kun je over het strand racen! En zo het bijzondere strandgevoel krijgen. Bij aankomst staan de strandzeilkarren al voor je klaar en kun je direct beginnen! Ben jij er klaar voor?!

Strandzeilen moet je een keer gedaan hebben!

Man, vrouw, jong en oud. Iedereen kan leren strandzeilen / blokarten. Van onze ervaren instructeurs krijg je een complete uitleg over het parcours en de strandzeiler. Hierna kun je direct de baan op om te strandzeilen! Onze strandzeilkarren zijn makkelijk te besturen en iedereen leert het binnen 15 minuten! Strandzeilen is een activiteit die alleen gedaan kan worden tijdens laag water en voldoende wind. Onze instructeurs kunnen je precies vertellen wat het beste tijdstip is om zo snel mogelijk te kunnen!

Combinatie van een raceauto, een zeilboot en een vliegtuig!

Strandzeilen is een spectaculaire activiteit! Het is een combinatie van een raceauto, een zeilboot en een vliegtuig en dat allemaal door elkaar gemixt. Maar het is niet zomaar even gas geven en gaan. Afhankelijk van de juiste wind, een vlak en een hard strand zijn de snelheden die je kunt halen fenomenaal.

Groepsarrangementen

Deze activiteit is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor groepen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin strandzeilen. Strandzeilen is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere water,- en strandactiviteiten zoals klimmen of raften of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Wind, strand, Outdoor Ameland en strandzeilen..

Duur: 1 uur
Kosten: €27,50 p.p.
Minimale leeftijd: 12 jaar
Kledingadvies: warme, sportieve kleding
Locatie: Outdoor Ameland Beach – Westerpad 1a
Wanneer: gehele jaar

Deze activiteit kan bij minimaal 3 bft en max 6 bft windsterkte.

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)