Outdoor Ameland

Outdoor Ameland is dé organisatie op Ameland waar je alle activiteiten op Ameland kunt boeken. Wij zijn dé outdoor specialist van Ameland en bieden een eiland breed assortiment aan! Op deze website heb je al onze mogelijkheden overzichtelijk op 1 pagina!

Of je nu op zoek bent naar activiteiten voor het hele gezin, een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of een familiedag. Outdoor Ameland organiseert activiteiten volledig op maat over het hele eiland Ameland. Ben je op Ameland en wil je iets leuks doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Beach Ameland

Zo kun je naar Beach Ameland gaan om de meest vette strand- en wateractiviteiten te ondernemen. Denk hierbij aan surfen, raften, mega-suppen, strandzeilen, archery tag, boogschieten en nog veel meer. Kijk voor al deze vette activiteiten snel op www.beach-ameland.nl!

Paintball Ameland

Kom naar Paintball Ameland voor de meest vette paintball-avonturen! Knal en schiet jezelf naar de overwinning. Op ons compleet nieuwe locatie vind je de enige paintball locatie van Ameland compleet verscholen in de bossen. Doe een van de vele mogelijkheden op paintballgebied. Do you have the balls? Kijk snel op www.paintball-ameland.nl voor alle mogelijkheden.

Kitesurfen Ameland

Of wil je de extreme sport kitesurfen onder de knie krijgen, kom dan bij Kitesurfschool Ameland voor de meest vette lessen in kitesurfen. Onze gecertificeerde instructeurs nemen je mee in de wereld van powerzones, bodydraggen en hoogte lopen en zorgen ervoor dat je de meest extreme sport van Nederland snel onder de knie krijgt. Kijk snel op www.kitesurfen-ameland.nl.

Klimpark Ameland

Ons nieuwe klimpark in de Vleijen. Verscholen in de bossen ligt een prachtig klimpark. De activiteiten in dit park zijn zeer geschikt voor individuen, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, vrijgezellenfeestjes of een te gekke familiedag.  Je hebt de keuze uit ons hoogteparcours of allemaal torenactiviteiten. Op het hoogteparcours krijg je op 3 en op 6 meter hoogte allemaal hindernissen die je moet overwinnen. De perfecte activiteit voor echte klimmers. De torenactiviteiten zijn compleet anders maar net zo leuk. Ga wandklimmen, abseilen, een vrije val maken of zippen van onze mega lange zipline van 150 meter. Klim Ameland is onderdeel van Outdoor Ameland en heeft hierdoor scherpe acties. Ga je klimmen bij ons dan krijg je direct hele leuke kortingen op bijvoorbeeld surfen of strandzeilen. Neem snel contact op voor alle mogelijkheden. Kijk snel op www.klimpark-ameland.nl

Locaties

Wij maken gebruik van verschillende locaties op het eiland. Zo hebben we ons ecologische beachhouse op het Noordzeestrand ter hoogte van het Westerpad, een prachtige locatie waar we samen met en in de natuur activiteiten verzorgen die een hoge X-factor hebben. Denk hierbij aan surfen, kitesurfen, raften, kajakken en mega-suppen!

Onze andere locatie bevindt zich in het prachtige recreatiegebied ‘de Vleijen’ tussen Nes en Buren. Hier beschikken we over een prachtige locatie tussen de bossen en vanuit hier starten veel activiteiten zoals gps-tochten, Expedities en Archery Tag!

Professionele begeleiding

Al onze activiteiten staan onder toezicht en worden begeleid door professionele begeleiders zodat alle activiteiten zo veilig mogelijk en zo leuk en actief mogelijk aangeboden worden. Al ons personeel wordt jaarlijks meerdere malen getraind en bijgeschoold om de veiligheid van al onze gasten te garanderen.

Catering

Ook op het gebied van catering zijn de mogelijkheden bij Outdoor Ameland enorm. Een heerlijke barbecue op het strand, een picknick op ‘de Hôn’, een kampvuur of een pubquiz. Alles is mogelijk bij ons!

Wij regelen en verzorgen alles!

Om je uitje compleet te maken kunnen we ook overige zaken prima voor jullie regelen, zoals de fietsen, een kampvuur, de overtocht, taxi-ritten van en naar het verblijf en ga zo maar door. Neem contact op voor de complete invulling van jullie onvergetelijke Ameland uitje bij Outdoor Ameland.

Outdoor Ameland, come join us at the island!