Locaties

Outdoor Ameland beschikt over twee prachtige locaties op het eiland. Namelijk ons Beachhouse op het activiteitenstrand van Ameland. En een compleet nieuw klimpark in het recreatiegebied de Vleijen tussen Nes en Buren. Vanuit deze locaties starten al onze activiteiten en kun je complete dagen actief bezig zijn. Beide accommodaties zijn op een groene manier gerealiseerd. Beide panden zijn zelfvoorzienend in hun energieverbruik en zijn gemaakt uit gerecyclede materialen.

Outdoor Center Beach Ameland

Wij zijn de eerste locatie op het strand!

De leukste plek op het strand vind je bij Beach Ameland aan het einde van het Westerpad in Nes. Hier kun je terecht voor stoere en spannende sportactiviteiten als strandzeilen, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powerkiten, boogschieten en nog veel meer! Bezoek: www.beach-ameland.nl

Outdoor Center Paintball Ameland

Ons compleet nieuwe paintball veld in recreatiegebied de Vleijen is de garantie voor een leuke dag. Midden in dit prachtige gebied zie je ons pand al van ver. Wil je schieten, knallen, en zorgen dat je als winnaar van het veld stapt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bezoek: www.paintball-ameland.nl

Daarnaast bieden we vanuit deze locatie ook activiteiten aan over het prachtige Ameland. Kom bij ons mountainbiken, GPS-tochten of complete expedities. Hierdoor krijg je de ultieme Ameland beleving.

Beach House

Ons beachhouse heeft een unieke locatie op het Noordzeestrand van Ameland ter hoogte van strandpaal 11.800. Hier hebben we een strandpaviljoen staan waaruit wij al onze strandactiviteiten organiseren. Waar we in 1995 zijn begonnen met een zeecontainer, beschikken we nu over een bijzonder pand. Het gebouw is zo veel mogelijk opgebouwd vanuit de Cradle2Cradle filosofie. Dit geldt natuurlijk ook voor ons pand in de Vleijen.