Locaties

Outdoor Ameland heeft 2 locaties. Op onze strandlocatie aan het Noordzeestrand vind je de allerleukste strand- en wateractiviteiten. In het bos in de Vleijen tussen Nes en Buren vind je ons nieuwe klimpark en onze paintball locatie!

Outdoor Ameland

De locatie voor klimmen en paintball licht heerlijk verscholen in de bossen tussen Nes en Buren in het prachtige recreatiegebied ‘de Vleijen’

Voor de navigatie:

Outdoor Ameland, de Vleijen 8, 9163 KP, Nes Ameland

Vanuit Buren

Rij richting Nes en sla vlak voor Nes af naar rechts. Aan de rechterhand bevindt zich een school. Hier kunt u parkeren. Vanuit hier is het nog 200 meter wandelen. Op de fiets geldt hetzelfde. Rij richting Nes en vlak voor Nes sla rechts af en fiets het recreatiegebied ‘de Vleijen’ in. Na 200 meter rechtdoor fietsen ziet u een fietsenstalling aan de rechterkant.

Vanuit Nes, Ballum en Hollum

Rij via de rondweg Nes richting Buren. Neem de laatste afslag linksaf Nes in. Aan de rechterhand bevindt zich een school, hier kunt u parkeren. Vanuit hier is het nog 200 meter wandelen. Op de fiets, fietst u door het dorp richting Buren. Op het moment dat u Nes uit fietst moet u linksaf slaan (na de school). Na 200 meter rechtdoor fietsen, ziet u de fietsenstalling van Outdoor Ameland.

 

Beach Ameland

Dit is onze locatie voor alle toffe strand- en wateractiviteiten die wij aanbieden. Je vindt ons op het Noordzee strand tussen Nes & Ballum op het activiteitenstrand.

Voor de navigatie:

Beach Ameland, Westerpad 1A, Nes Ameland

Vanuit Nes/ Buren:

In de auto rij je vanuit Nes richting Ballum & Hollum. Nadat je Nes uitgereden bent, is het de eerste inrit naar rechts, ‘het Westerpad’. Aan het begin van dit pad kun je de auto parkeren en dan is het nog 1,5 km lopen. Op de fiets geldt hetzelfde alleen kun je door fietsen tot de strandopgang. Vervolgens is Beach Ameland het eerste pand aan de linkerkant.

Vanuit Ballum/ Hollum:

Rij vanuit Ballum/ Hollum in de richting van Nes. Vlak voordat je het dorp van Nes in rijdt is het de laatste inrit aan de linkerkant. Aan het begin van dit pad kun je de auto parkeren en dan is het nog 1,5 km lopen. Op de fiets geldt hetzelfde alleen kun je door fietsen tot de strandopgang. Vervolgens is Beach Ameland het eerste pand aan de linkerkant.