Natuurmuseum

Sinds kort heeft Beach Ameland een geweldige samenwerking met het Natuurmuseum op Ameland. Hierdoor krijgen wij (en jullie dus ook) de kans om aan verschillende activiteiten van het natuurmuseum mee te doen waardoor jullie uitje nog leuker kan worden!

Door een activiteit van Beach Ameland te combineren met een van onderstaande activiteiten die worden aangeboden door het natuurmuseum maak je jouw uitje nog spectaculairder!

Korren

Ga onder begeleiding van een ervaren gids langs de waterkant met netten. Je komt er dan pas achter hoe ontzettend veel dieren in de Noordzee leven. Vis alles uit de netten en de gids geeft een prachtige uitleg over al het leven in de Noordzee. Een absolute must voor alle ontdekkers.

Wadlooptocht

Wat is er nu mooier dan een tocht maken over het werelderfgoed ‘de Waddenzee’. Samen met een gids van het natuurmuseum gaan we met het juiste getij de waddenzee op voor een tocht door dit prachtige landschap. Je leert over de Waddenzee, de dieren die dit hun huis mogen noemen, de natuur en nog veel meer. Voor elke Ameland liefhebber een activiteit die je gedaan móét hebben!

www.amelandermusea.nl