Boogschieten

Kruip in de huid van Robin Hood

Heb jij genoeg precisie, concentratie en focus om de roos te raken en de meeste punten te verzamelen. Met professionele pijlen en bogen krijg je de kans om zo vaak mogelijk de roos te raken. Boogschieten is een hele leuke activiteit voor de hele familie. Wie van jullie is de echte Robin Hood?

In de roos!

Boogschieten komt niet puur op kracht aan maar ook op concentratie en ontspanning. Wij leren je de oervorm van het boogschieten met een recurve boog! Na de instructie krijg je uitgebreid de kans om te oefenen. De instructeur geeft tips en extra uitleg waar nodig en al snel zul je merken dat het oefenen zijn vruchten begint af te werpen.

Groepsarrangementen

Het boogschieten is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin boogschieten. Boogschieten is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten bijvoorbeeld klimmen, suppen, paintball en/of kids-paintball of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Ben jij een echte Robin Hood?

Duur: 1 uur
Max. aantal personen: n.v.t.
Kosten: €15.00 p.p.
Minimale leeftijd: 8 jaar
Kledingadvies: Sportieve kleding
Locatie: Outdoor Ameland en Outdoor Ameland Beach maar ook op locatie
Wanneer: Gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.