Crazy88

Hoe gek wil je het hebben?!

Gekke opdrachten, het eiland ontdekken, je vrienden leren kennen, dubbel liggen van het lachen, naar je vrienden kijken zoals je nog nooit naar ze gekeken hebt! Dit zijn allemaal ingrediënten voor Crazy88!

Hoe gek wil je het hebben?!

Gekke opdrachten, het eiland ontdekken, je vrienden leren kennen, dubbel liggen van het lachen, naar je vrienden kijken zoals je nog nooit naar ze gekeken hebt! Dit zijn allemaal ingrediënten voor Crazy88! Een te gek spel waarbij je aan de hand van een app zoveel mogelijk punten dient te scoren. Doe handstands, wissel van sokken of bedenk zelf een originele te gekke activiteit. Een paar dingen staan centraal en dat zijn: teambuilding, doorzettingsvermogen en heel veel plezier.

Aan het begin van de activiteit krijg je een speluitleg en toegang tot de app. Vanuit hier is het aan jullie om de activiteit zo creatief mogelijk in te vullen en geloof ons, niets is te gek. Gedurende het spel sta je constant in contact met onze spelleider, dus heb je een activiteit gedaan, krijg je direct door hoeveel punten je hebt verzameld. Ook krijg je soms door wat je concurrenten aan het doen zijn.

Crazy88 is een te gek interactief spel waarbij jullie op vele vlakken worden uitgedaagd. Haal je de ultieme score? Dan kom je natuurlijk ook bij ons op het all-time scorebord!

Groepsarrangementen

Crazy88 is zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Crazy88 is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen, suppen, paintball en/of kids-paintball of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Ooit je collega al eens een handstand zien maken?

Duur: 1 uur
Max. aantal personen: 10 personen
Minimale leeftijd: 8 jaar
Kosten: € 20,00 p.p.
Kledingadvies: Soepel zittende kleding
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.