Mega-suppen

Mega-suppen is suppen in het groot

Deze activiteit is een echte teamsport. Probeer maar eens te gaan staan op deze mega-sup. Lachen, gieren, brullen is gegarandeerd bij deze activiteit.

Samen met je vrienden ga je op het grootste sup-bord van Ameland de woeste Noordzee in.

Mega-suppen is een echte teamsport. Probeer maar eens te gaan staan op deze mega-sup. Lachen, gieren, brullen is gegarandeerd bij deze activiteit. Aan het begin van de activiteit krijg je een duidelijke uitleg over de activiteit en de veiligheidseisen die Outdoor Ameland aan deze activiteit stelt. Je krijgt een wetsuit, reddingsvest, een helm en een grote peddel. Daarna is het tijd om met je hele team de Noordzee op te gaan! We peddelen door de golven en hopelijk val je er niet af! Als we ver genoeg de zee op zijn, dan keren we om en surfen we weer terug naar het strand. De golven zullen je meenemen naar het strand en hierbij krijg je het echte surfgevoel!

Groepsarrangementen

Het mega-suppen is per groep te boeken, maar ook zeer geschikt voor scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin mega-suppen. Mega-suppen is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals raften of powerkiten of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Suppen maar dan XXL

Duur: 1 uur
Max. aantal personen: 8 per sup
Kosten: €25,00 p.p.
Minimale leeftijd: 8 jaar
Kledingadvies: Zwemkleding, zwemdiploma is verplicht
Locatie: Outdoor Ameland Beach – Westerpad 1a
Wanneer: Vanaf 1 april

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)