Mega suppen

Lachen, gieren, vallen!

Wil je graag suppen maar dan wel met je vrienden? Dan hebben wij een Mega-Sup voor je klaarliggen. Hier kunnen maar liefst 8 personen op! Aan jullie de taak om te blijven staan en dat is nu net een grote uitdaging

Lachen, gieren, vallen!

Wil je graag suppen maar dan wel met je vrienden? Dan hebben wij een Mega-Sup voor je klaarliggen. Hier kunnen maar liefst 8 personen op! Aan jullie de taak om te blijven staan en dat is nu net een grote uitdaging. Kunnen jullie zo goed samenwerken dat jullie zelfs door de hindernissen heen kunnen suppen of liggen jullie na de eerste meters allemaal in het water? Deze activiteit is geweldig als teambuilding maar ook leuk om je vrienden echt te leren kennen!

Gecertificeerde instructeurs

We beginnen altijd met een duidelijke uitleg van een van onze gecertificeerde instructeurs. Hierna krijg je een veiligheidsuitrusting aan en kun je vrijwel direct het water op! Gedurende de activiteit zul je van onze instructeurs ook nog tips & tricks krijgen. Ben je van plan om alleen een plank te huren kun je een korte uitleg van onze instructeurs krijgen om goed van start te gaan.

Klimmen bij Outdoor Ameland is iets wat je gedaan moet hebben!

Ben je na het suppen nog steeds niet klaar met het doen van spannende en leuke activiteiten? Dan bieden we nog veel meer leuke en uitdagende activiteiten aan zoals bijvoorbeeld klimmen, suppen, paintball en/of kids-paintball. Vraag snel naar alle mogelijkheden om je vakantie zo actief mogelijk in te vullen.

Let’s Mega-Sup

Kosten: €15.00 euro per persoon

Duur: 1 uur
Minimale leeftijd: 12 jaar (zwemdiploma verplicht)
Kledingadvies: Zwemkleding + handdoek
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Mei – Oktober

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.