Partners waar we mee samenwerken

Om je uitje nog leuker, origineler en unieker te maken hebben wij de leukste samenwerkingen op het eiland voor jullie gevonden. Deze activiteiten maken je uitje echt helemaal af. Hieronder staan verschillende partijen waar we mee samenwerken. Lijkt het je leuk om een van de onderdelen toe te voegen aan je uitje? Vraag snel naar alle mogelijkheden.

museum-ameland

Amelander natuurmuseum

Eén van onze meest toffe samenwerkingspartners is het natuurmuseum Ameland vlakbij ons! Hier kun je alles leren over de Amelander natuur. Zo is er een gigantisch aquarium, een hele hoge uitkijktoren en een uitdagend blote voetenpad. Is dit nog niet voldoende? Dan kun je allemaal proefjes doen.

Een sportieve en educatieve avond!

Outdoor Ameland organiseert in samenwerking met het natuurmuseum Ameland in de zomerperiode de leukste educatieve en sportieve avonden Kun je niet kiezen tussen lekker klimmen en de Amelander natuur ontdekken? Geen probleem! Kies gewoon allebei. Elke week in de zomerperiode organiseren we een gezamenlijke avond. Waarbij je een uur lang kan klimmen en daarna ook nog toegang krijgt tot het museum! Hoe gaaf is dat! Opgeven kan via de website van het natuurmuseum!

Op pad met de natuurgids!

Vanuit Outdoor Ameland organiseren we in de zomerperiode de mooiste wandeltochten door bos, duin en strand in samenwerking met het natuurmuseum. Ga vanuit ons Outdoor centrum met een echte gids de natuur in en ontdek de prachtige Amelander natuur. Voor groepen is dit ook afzonderlijk te boeken.

Wadlooptocht
Wat is er nu mooier dan een tocht maken over het werelderfgoed ‘de Waddenzee’. Samen met een gids van het natuurmuseum gaan we met het juiste getij de waddenzee op voor een tocht door dit prachtige landschap. Je leert over de Waddenzee, de dieren die dit hun huis mogen noemen, de natuur en nog veel meer. Voor elke Ameland liefhebber een activiteit die je gedaan móét hebben!

De strandexpres

strandexpress-ameland

De Strandexpress is de leukste manier om over het strand te gaan op Ameland. Ze hebben een geweldige overdekte wagen waar je zeer relaxed kan zitten. Boek deze activiteit nu in combinatie met een activiteit van Outdoor Ameland en zie de meest onontdekte plekken van Ameland.

Stap op de strandexpress. Deze trekker-wagen combinatie brengt je op de meest bijzondere plekken van Ameland. Ga met de enthousiaste gidsen naar de beide uiteinden van het eiland. De prachtige natuurgebieden rond de vuurtoren of het prachtige landschap bij de Hôn. Onderweg krijg je uitleg over dingen waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van gehoord hebt en stop je op prachtige stukken ‘verlaten’ strand. Boek nu en ontdek Ameland echt!

Kampvuur

Onze partner Ameland Actief biedt al jarenlang de mooiste kampvuren op het strand van Ameland aan. De groepsgrootte is niet van belang. Ben je met 10 personen of met 400 personen. Ameland Actief bouwt het beste kampvuur. Een unieke belevenis op het strand die je mee moet maken.

Actief genieten op Ameland
bij Outdoor Center Outdoor Ameland

come join us on the island