Samenwerkingspartners

Om je uitje nog leuker, origineler en unieker te maken hebben wij de leukste samenwerkingen op het eiland voor jullie gevonden. Deze activiteiten maken je uitje echt helemaal af. Hieronder staan verschillende partijen waar we mee samenwerken. Lijkt het je leuk om een van de onderdelen toe te voegen aan je uitje? Vraag snel naar alle mogelijkheden.

museum-ameland

Amelander natuurmuseum

Ameland heeft prachtige natuur en wat is er nu leuker dan midden in deze natuur op avontuur te gaan. In samenwerking met het Amelander natuurmuseum ga je, met de beste gidsen van Ameland, de natuur in en leer en beleef je de meest bijzondere dingen! Ontzettend leuk om te combineren met een activiteit van Outdoor Ameland

Korren
Ga onder begeleiding van een ervaren gids langs de waterkant met netten. Je komt er dan pas achter hoe ontzettend veel dieren in de Noordzee leven. Vis alles uit de netten en de gids geeft een prachtige uitleg over al het leven in de Noordzee. Een absolute must voor alle ontdekkers.

Wadlooptocht
Wat is er nu mooier dan een tocht maken over het werelderfgoed ‘de Waddenzee’. Samen met een gids van het natuurmuseum gaan we met het juiste getij de waddenzee op voor een tocht door dit prachtige landschap. Je leert over de Waddenzee, de dieren die dit hun huis mogen noemen, de natuur en nog veel meer. Voor elke Ameland liefhebber een activiteit die je gedaan móét hebben!

De strandexpres

De Strandexpress is de leukste manier om over het strand te gaan op Ameland. Ze hebben een geweldige overdekte wagen waar je zeer relaxed kan zitten. Boek deze activiteit nu in combinatie met een activiteit van Outdoor Ameland en zie de meest onontdekte plekken van Ameland.

Stap op de strandexpress. Deze trekker-wagen combinatie brengt je op de meest bijzondere plekken van Ameland. Ga met de enthousiaste gidsen naar de beide uiteinden van het eiland. De prachtige natuurgebieden rond de vuurtoren of het prachtige landschap bij de Hôn. Onderweg krijg je uitleg over dingen waar je waarschijnlijk nog nooit eerder van gehoord hebt en stop je op prachtige stukken ‘verlaten’ strand. Boek nu en ontdek Ameland echt!

paardrijden-strand-ameland

Paardenmanege ‘t Jutterspad

In samenwerking met paardenmanege ’t Jutterspad bieden we een geweldige activiteit aan, namelijk paardrijden. Voor velen een droom die uitkomt. Met paard over het strand rijden en bij Outdoor Ameland gewoon een optie na een heerlijke strandactiviteit.

Boek nu de geweldige activiteit om te gaan paardrijden op Ameland. Afhankelijk van je ervaring met paardrijden wordt de buitenrit bepaald. Gezamenlijk met zeer ervaren instructeur ga je de prachtige natuur van Ameland in. Ga samen met je paard dit unieke avontuur aan.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)