Paintball

Do you have the balls?

Heb je ook wel eens van die dagen dat je je vrienden, collega’s of chef wel kunt schieten? Dit is je kans! Paintball is een teamspel vol spanning en uitdaging. Uitgerust met je paintballgeweer, een goedgevuld magazijn, een masker en overall ga je de strijd aan. Schakel je samen je teamgenoten de tegenstander uit. Ren, spring, duik en rol over en langs alle obstakels en ontwijk de tegenstander. Spanning. Sensatie. Durf jij het aan? Wie daag jij uit bij Outdoor Ameland?

Durf jij onze paintball arena te betreden?

Onze paintball arena is uniek gelegen in de natuur van Ameland. Ons speelveld ligt midden in de bossen en is uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Direct na het startschot vliegen de paintballs je om de oren. Wat een spanning. Je ademhaling gaat sneller. Focus! Je kijkt links.. je kijkt rechts.. en rennen! Je verschuilt je snel achter een watervat of grote boom. Je bent je tegenstander te slim af. Je kijkt.. je richt.. je haalt diep adem.. je bent klaar om te schieten. Vuur! De ene na de andere tegenstander schakel je uit. Zit jij in het winnende team?

Paintball Ameland is een ervaring om nooit meer te vergeten!

Een vrijgezellenfeestje, familiefeest, bedrijfsuitje of gewoon gezellig samen met vrienden en vriendinnen. Er is altijd wel een gelegenheid waarom je een activiteit bij ons kunt boeken. Geef in de reservering aan wat de aanleiding is en wij proberen jullie wensen en verwachtingen te overtreffen. Op deze manier zorgen wij voor een onvergetelijke dag!

Let’s play paintball!

Aantal paintballs: 70
Kosten: €25.00 euro p.p.
Kosten refill (100 balletjes): €10,00 euro

Inclusief overall en marker.

Spelvarianten
Je speelt tijdens het paintball één of meerdere of.. alles zes spelvarianten. Ontdek ze allemaal! Bij aanvang kunnen jullie aangeven welke spelvarianten jullie willen spelen.

Duur: 2 uur
Minimale leeftijd: 18 jaar
Kledingadvies: Sportieve (oude) kleding en schoenen
Locatie: Outdoor Ameland – De Vleijen 8
Wanneer: Op basis van overleg het gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.