Kids paintball

Een onvergetelijk knallend kinderfeestje!

Hou je van actie en avontuur? Dan is Paintball iets voor jou! Paintball is een teamspel vol spanning en uitdaging. In een overall, uitgerust met je paintballgeweer, een goedgevuld magazijn en een masker ga je de strijd aan met je vriendjes of klasgenootjes. Schakel je samen je tegenstanders uit. Ren, spring, duik en rol over en langs alle obstakels en ontwijk de tegenstander. Spanning & sensatie. Durf jij het aan? Wie daag jij uit?

Game On!

Waar het normale paintball alleen geschikt is voor volwassenen, is het speciale Kids Paintball al mogelijk vanaf 8 jaar. Bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes. Kids Paintball is 1,5 uur lekker razen in het bos. Gedurende deze speeltijd worden er diverse spellen gespeeld en kunnen teams eventueel gewisseld worden. Volwassen kunnen toekijken vanuit de safety zone maar het is natuurlijk ook mogelijk de strijd aan te gaan met de kinderen in de paintball arena. Een flinke dosis adrenaline zorgt ervoor dat dit (kinder)feestje nog lang in het geheugen zal blijven!

Durf jij onze paintball arena te betreden?

Onze paintball arena ligt uniek gelegen in de natuur van Ameland. Ons speelveld ligt midden in de bossen en is uitdagend ingericht voor een spannende strijd. Direct na het startschot vliegen de verfballetjes je om de oren. Wat een spanning. Je ademhaling gaat sneller. Je kijkt links.. je kijkt rechts.. en rennen! Je verschuilt je snel achter een watervat of grote boom. Zorg ervoor dat ze je niet kunnen raken. Je kijkt.. je richt.. je haalt diep adem.. je bent klaar om te schieten. Vuur! De ene na de andere tegenstander schakel je uit. Zit jij in het winnende team?

Kledingadvies

Wij adviseren iedereen om (sportieve) kleren en schoenen aan te trekken die een beetje smerig mogen worden. Iedereen worden uitgedost met een camouflage overall en het dragen van een helm is te allen tijde verplicht. Paintball vlekken zijn wateroplosbaar. Iedereen moet dichte schoenen dragen die vast zitten met veters of klittenband. Klompen, slippers of ander open schoeisel zijn niet toegestaan.

Het feestje lekker voorzetten?

Om de dag compleet te maken hebben wij een cateringaanbod. Voorafgaand of na het outdoor paintballen genieten van een heerlijke uitgebreide barbecue? Wij zorgen voor een goede start en gezellige afsluiting. Informeer naar de mogelijkheden. Vind je paintball alleen niet genoeg? Kom dan ook bij ons klimmen!

Schakel samen met je teamgenoten de tegenstander uit!

Aantal paintballs: onbeperkt
Kosten: € 20.00 euro per persoon

Duur: 1 uur
Minimale leeftijd: 8 jaar
Kledingadvies: Sportieve (oude) kleding en schoenen
Locatie: Paintball Ameland
Wanneer: Op basis van overleg het gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.