Suppen

Relaxed genieten op het water

Suppen is helemaal hot nu en daarom kun je het natuurlijk ook doen bij Outdoor Ameland. Balancerend op een supplank kun je door de hele Vleijen peddelen en zo je Sup-skills verbeteren.

Relaxed genieten op het water

Suppen is helemaal hot nu en daarom kun je het natuurlijk ook doen bij Outdoor Ameland. Balancerend op een supplank kun je door de hele Vleijen peddelen en zo je Sup-skills verbeteren. Het leuke aan suppen is dat je zelf bepaalt hoe fanatiek je deze activiteit doet. Lekker relaxed aan het eind van de dag of fanatiek suppen, zodat het een complete work-out is.

Outdoor Ameland heeft speciaal voor jullie ook verschillende hindernissen in het water liggen die de activiteit nog veel uitdagender maken. Probeer eerst maar eens te blijven staan door de hindernissen. Lukt dit, kun je misschien ook nog de snelste tijd noteren!

Gecertificeerde instructeurs

We beginnen altijd met een duidelijke uitleg van een van onze gecertificeerde instructeurs. Hierna krijg je een veiligheidsuitrusting aan en kun je vrijwel direct het water op! Gedurende de activiteit zul je van onze instructeurs ook nog tips & tricks krijgen. Ben je van plan om alleen een plank te huren kun je een korte uitleg van onze instructeurs krijgen om goed van start te gaan.

Suppen bij Outdoor Ameland is iets wat je gedaan moet hebben!

Suppen is een zeer geschikte activiteit tijdens een vrijgezellenfeestje, een familiefeest, een bedrijfsuitje of samen met je beste vrienden of vriendinnen. Om je activiteit helemaal af te maken biedt Outdoor Ameland ook nog diverse hapjes en dranken aan, zoals een heerlijke bittergarnituur of verschillende speciaalbieren. Blijf na de activiteit bijvoorbeeld lekker in onze hangmatten hangen. Wil je liever actief blijven, kies dan een van onze andere te gekke activiteiten aan zoals klimmen of paintballen.

Let’s Sup

Duur: 1 uur
Kosten: €20.00 euro per persoon
Minimale leeftijd: 10 jaar (zwemdiploma verplicht)
Kledingadvies: Zwemkleding + handdoek
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Mei – Oktober

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.