Suppen

Relaxed genieten op het water

Suppen is helemaal hot nu en daarom kun je het natuurlijk ook doen bij Outdoor Ameland. Balancerend op een supplank kun je door de hele Vleijen peddelen en zo je Sup-skills verbeteren.

Relaxed genieten op het water

Suppen is helemaal hot nu en daarom kun je het natuurlijk ook doen bij Outdoor Ameland. Balancerend op een supplank kun je door de hele Vleijen peddelen en zo je Sup-skills verbeteren. Het leuke aan suppen is dat je zelf bepaalt hoe fanatiek je deze activiteit doet. Lekker relaxed aan het eind van de dag of fanatiek suppen, zodat het een complete work-out is.

Outdoor Ameland heeft speciaal voor jullie ook verschillende hindernissen in het water liggen die de activiteit nog veel uitdagender maken. Probeer eerst maar eens te blijven staan door de hindernissen. Lukt dit, kun je misschien ook nog de snelste tijd noteren!

Gecertificeerde instructeurs

We beginnen altijd met een duidelijke uitleg van een van onze gecertificeerde instructeurs. Hierna krijg je een veiligheidsuitrusting aan en kun je vrijwel direct het water op! Gedurende de activiteit zul je van onze instructeurs ook nog tips & tricks krijgen. Ben je van plan om alleen een plank te huren kun je een korte uitleg van onze instructeurs krijgen om goed van start te gaan.

Klimmen bij Outdoor Ameland is iets wat je gedaan moet hebben!

Ben je na het suppen nog steeds niet klaar met het doen van spannende en leuke activiteiten? Dan bieden we nog veel meer leuke en uitdagende activiteiten aan zoals bijvoorbeeld klimmen of kids-paintball. Vraag snel naar alle mogelijkheden om je vakantie zo actief mogelijk in te vullen.

Let’s Sup

Duur: 1 uur
Kosten: €20.00 euro per persoon
Minimale leeftijd: 10 jaar (zwemdiploma verplicht)
Kledingadvies: Zwemkleding + handdoek
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Mei – Oktober

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.