Klimmen

Wil je de uitdaging aan en al onze hindernissen te lijf gaan?
Dan is het klimpark de ideale activiteit voor jou!

Ons klimpark bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk: een hoogteparcours op 3 meter en 6 meter hoogte, een zipline van 160 meter lang, een uitdagende klimwand met verschillende routes en een vrije val van maar liefst 9 meter hoog! Kom klimmen en klauteren in ons te gekke klimpark!

Ben je een echte durfal!

Een klimpark met twee hoogte parcoursen van 3 en 6 meter. Hier kom je de meest uitdagende hindernissen tegen zoals een verticale klimwand, een zwevende surfplank of op 6 meter hoogte een bootje. Durf jij alle hindernissen over te gaan om het einde van het parcours te halen?

Maar hier is het avontuur nog lang niet voorbij. Wat te denken van onze zipline van maar liefst 160 meter lang! Vlieg door de lucht en geniet van dit geweldige gevoel! Wil je kijken of hoog nog niet hoog genoeg is? Probeer dan ook onze klimwand met verschillende routes. Is dit nog niet spannend genoeg en wil je een echte adrenaline kick? Stap dan van onze vrije val af van maar liefst 9 meter hoog. Dit is echt alleen iets voor de durfal. Durf jij het aan?!

Gecertificeerde instructeurs

We beginnen altijd met een duidelijke uitleg van een van onze gecertificeerde instructeurs. Hierna krijg je een veiligheidsuitrusting aan en kun je vrijwel direct de hoogte in! Door ons nieuwe veiligheidssysteem kan er niets misgaan tijdens de activiteit! Dit is een activiteit waar nog lang over nagesproken zal worden!

Klimmen bij Outdoor Ameland is iets wat je gedaan moet hebben!

Ben je na het klimmen nog steeds niet klaar met het doen van spannende en leuke activiteiten? Dan bieden we nog veel meer leuke en uitdagende activiteiten aan zoals bijvoorbeeld paintball en/of kids-paintball. Vraag snel naar alle mogelijkheden om je vakantie zo actief mogelijk in te vullen.

Ga al onze hindernissen te lijf!

Kosten: €20.00 euro per persoon
Duur: 2 uur
Minimale leeftijd: 6 jaar
Kledingadvies: Sportieve kleding, dichte schoenen
Locatie: Outdoor Ameland
Wanneer: Het gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken

Of combineer activiteiten en arrangementen (optioneel) en laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen.