Veel gestelde vragen

We beantwoorden graag je vragen

Outdoor Ameland heeft natuurlijk een KVK-nummer: 89777182 en BTW nr: NL865105170B01.

Eigenlijk gaan de activiteiten altijd door. Alleen tijdens storm en onweer zullen we contact opnemen om te overleggen over de activiteiten. Het mooie is, we kunnen te allen tijde een alternatief aanbieden dus je kan altijd wat doen!

Graag!

Betalen kan contant, per pin of op factuur.

Verbaas je zelf. Waarschijnlijk kunnen we bijna alles voor je regelen. Van de busreis naar Ameland, de overtocht, de activiteiten, de fietsen, de hapjes, de barbecue en nog veel meer. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. We hebben zelf helaas geen slaapaccommodaties tot onze beschikking. Maar wel verschillende partijen waarmee we samenwerken, zodat jullie ook een nachtje kunnen blijven op dit prachtige eiland.

Kleren geschikt voor de activiteiten. Ga je het water op? Neem je zwemkleren en een handdoek mee! Ga je klimmen? Neem sportieve kleding mee en stevige schoenen. Verder staan bij alle activiteiten op de website ook een kledingadvies.

We hebben een ruim aanbod van activiteiten dat op locatie gedaan kan worden. Natuurlijk kunnen niet alle activiteiten op locatie gedaan worden. Dus overleg maar even wat er allemaal mogelijk is.

Als jullie bij ons komen lunchen of barbecueën kan het natuurlijk zo zijn dat er mensen zijn met een speciaal dieet. Als je een week van te voren dit met ons communiceert krijgen we de kans om hier rekening mee te houden. Geen probleem!

Tuurlijk! Wij hebben verschillende activiteiten voor grote groepen. Het kan zijn dat jullie in een roulatieschema verschillende activiteiten doen. Of een fietstocht over het eiland waarbij jullie allemaal verschillende activiteiten tegen komen. Vraag snel naar alle mogelijkheden.

We hebben verschillende activiteiten die we het gehele jaar aan kunnen bieden. Hierbij kun je denken aan onze strandactiviteiten en onze eiland-activiteiten. Wil je precies weten wat er mogelijk is? Vraag het na?

We facturen, mits het een klein gedeelte is, het aantal deelnemers dat mee doet aan de activiteit. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iemand op het laatste moment ziek is. Heb je geboekt maar wil je niet mee doen, dan factureren we natuurlijk wel het gehele bedrag.

Staat je vraag er niet tussen?
Bel of WhatsApp 06 2722 6906
of mail naar info@outdoor-ameland.nl.

Actief genieten op Ameland
bij Outdoor Center Outdoor Ameland

come join us on the island