Schoolreisje / kamp

Of het nu gaat om een schoolreisje voor het basisonderwijs of kamp voor het voortgezet onderwijs. Outdoor Ameland maakt er een onvergetelijk schoolreisje van! Het avontuur begint zodra jullie op Ameland aankomen.

Het avontuur begint meteen op Ameland

Of het nu gaat om een schoolreisje voor het basisonderwijs of een schoolreisje voor het voortgezet onderwijs. Outdoor Ameland maakt er een onvergetelijk schoolreisje van! Het avontuur begint zodra jullie voet op Ameland zetten. Wij halen jullie op van de boot. Aan de hand van een GPS-tocht gaan we gezamenlijk naar ons Beach House op het strand of ons klimpark in de Vleijen. De activiteiten vinden zowel op het strand, in de zee, in het bos én op het eiland plaats. Afhankelijk van de leeftijd van de groep, worden de activiteiten samengesteld.

Maak van jullie schoolreisje een gezellige, sportieve en leerzame dag

Outdoor Ameland denkt graag mee over een programma waar iedereen aan mee kan doen. 1-daags, 2-daags en meerdaags. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij een zeer afwisselend programma aanbieden. En dat is niet alleen leuk, maar je leert door veel activiteiten ook goed samenwerken.

Goed afsluiten is met lekker eten

Extra leuk wordt het als het schoolreisje wordt afgesloten met een patatmenu, barbecue en/of kampvuur op het strand. Kijk snel voor al onze catering-mogelijkheden of vraag naar de mogelijkheden!

Programma DAG 1

op maat samen te stellen

10.00 uur – Expeditie Ameland – leuke speurtocht met GPS over Ameland
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Klimdag: hoogteparcours – zipline – vrije-val
(17.30 uur – BBQ voor de hele klas en docenten)

Programma DAG 2

op maat samen te stellen

10.00 uur – Schietdag: Archery-tag –  Boogschieten – Paintball
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Waterdag: Raften – Mega-suppen, Kajakken
(17.30 uur – BBQ voor de hele klas en docenten)

Voor extra uitleg van de speciale activiteiten dagen, kijk hieronder!

Waterdag

Ga met Outdoor Ameland surfen, kajakken, raften en mega-suppen tijdens onze waterdag! Maar liefst vier activiteiten die jullie gaan doen op een bepaalde ochtend of middag. Dé perfecte activiteit voor echte waterratten. Durf jij je door de golven heen te vechten en vervolgens terug te surfen op de allergrootste golf van de dag? Alleen voor stoere en sportieve groepen!

Stranddag

Ga met Outdoor Ameland powerkiten, strandzeilen, archery tag en boogschieten! Maar liefst vier activiteiten die jullie gaan doen op een bepaalde ochtend of middag. Dé perfecte activiteit voor elke groep en voor iedereen wat wils! Kom op ons prachtige strand al deze activiteiten doen en krijg een onvergetelijke stranddag!

Eilanddag

Een spannende tocht over het eiland. Lopend of op de fiets krijg je een GPS waarna je het eiland opgestuurd wordt. Onderweg kom je de leukste vraagstukken of activiteiten tegen. Welk team heeft de meeste kennis, ervaring, doorzettingsvermogen of creativiteit om zich tot winnaar van de eilanddag te kronen!

Klimdag

Met je complete groep lekker veel klimmen, klauteren, zippen en vaak van de vrije-val. Je krijgt toegang tot ons complete klimpark onder de begeleiding van ervaren kliminstructeurs. Durf jij het aan om de hoogte in te gaan en niet naar beneden te kijken?

Schietdag

Paintball, boogschieten en Archery Tag. Zeer geschikt voor iedereen die een dagdeel lekker wil knallen, schieten, vuren, richten, duiken, schuilen, aanvallen, verdedigen en vooral heel veel plezier hebben.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)