Vergaderen / training / seminar

Ameland is een fantastische locatie om een bijzondere vergadering of training te organiseren. Kom tot rust en krijg de kans om out-of-the-box te denken.

Actief, avontuurlijk en sfeervol

Wil je het eens volledig anders? Weg van de dagelijkse sleur van de werkvloer en een vergadering of een training organiseren in een rustige en inspirerende omgeving? Bij Outdoor Ameland ben je op de juiste plek voor vergader,- en trainingsarrangementen. Het unieke aan onze arrangementen is dat het verrijkt kan worden met verschillende sportieve en recreatieve activiteiten. Wat dacht je van strandzeilen, powerkiten, beachgolf, boogschieten en klimmen in ons klimpark? Of gaan jullie toch voor meer avontuur en gaan jullie met z´n allen raften in de branding? Of met ruim 60 km per uur over het strand racen in een blowkart? Het is mogelijk om activiteiten los of in combinatie met andere activiteiten te boeken. Ook kunnen we naar wens een programma op maat opstellen. Na afloop een borrel of een uitgebreide BBQ? Laat het ons maar weten.

De meest bijzondere locaties van Ameland

Een uniek stukje waddengebied met prachtige stranden, een uniek duingebied en rustgevende natuur. Een fantastische locatie om een bijzondere vergadering of training te organiseren. Kom tot rust en krijg de kans om out-of-the-box te denken. Outdoor Ameland organiseert voor u unieke vergader,- en trainingsarrangementen op de meest bijzondere locaties van Ameland. Ga vergaderen in het natuurgebied, op het strand of in een idyllisch kerkje.

Voorbeeldarrangement

10.00 uur – Start vergadering, training of seminar
13.00 uur – Overheerlijke lunch & Amelander delicatessen
14.00 uur – Start wateractiviteiten – Raften – Mega-suppen – Kajakken – Raften
16.00 uur – Start strandactiviteiten – Strandzeilen – Powerkiten
17.30 uur – Start borrel / BBQ

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)