Vrijgezellenfeestje

Beleef een unieke dag waarin de vrijgezel in het ‘zonnetje’ gezet wordt… of juist niet! Wij hebben de leukste mogelijkheden om met je vrienden en bijna-getrouwde te ondernemen.

Het belangrijkste onderdeel van de trouwerij is toch echt het vrijgezellenfeestje!

Een vrijgezellenfeest organiseren naar Ameland? Geen zin om alles zelf uit te zoeken? Outdoor Ameland stelt graag een compleet vrijgezellenfeest voor jullie samen! Maak van het vrijgezellenfeest iets bijzonders! Voordat jij en je vrienden of vriendinnen zich in het nachtleven storten, kun je bij ons terecht voor de meest uiteenlopende activiteiten.

De leukste activiteit voor een vrijgezellenfeest op Ameland!

Je kunt zelf bepalen of je van het vrijgezellenfeest een sportief of relaxt uitje maakt. Bij Outdoor Ameland is het allemaal mogelijk. Ga voor een relaxte wandeling langs de mooiste plekjes van Ameland. Stap op de mountainbike en trotseer de heuvels en afdalingen. Kom klimmen in ons klimpark. Zet een masker op, trek een overall aan, vul je paintballgeweer en maak jacht op de vrijgezel in het roze konijnenpak. Of gaan jullie toch voor meer avontuur en gaan jullie met z´n allen raften in de branding? Of met ruim 60 km per uur over het strand racen in een blowkart?

Voor een vrijgezellenfeest bij Outdoor Ameland is het mogelijk om één van onze leuke activiteiten te boeken of een combinatie van meerdere activiteiten. Ook wij denken graag met jullie mee en stellen graag een dagarrangement of een programma op maat samen. Na afloop een uitgebreide BBQ? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voorbeeldarrangement

11.00 uur – Koffietafel met koffie en gebak
11.30 uur – Start wateractiviteiten – Raften – Mega-suppen – Kajakken – Raften
13.30 uur – Lunch
14.00 uur – Start Paintball – De vrijgezel met konijnenpak aan
17.30 uur – Start BBQ

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)