Veel gestelde vragen

We beantwoorden graag je vragen

Wat is jullie kvk nummer?

Outdoor Ameland heeft natuurlijk een kvk nummer: 64179451 en ons BTW nummer is: 8555 56 419 B01.

Wanneer gaan de activiteiten niet door?

Eigenlijk gaan de activiteiten altijd door. Alleen tijdens storm en onweer zullen we contact opnemen om te overleggen over de activiteiten. Het mooie is, we kunnen te allen tijde een alternatief aanbieden dus je kan altijd wat doen!

Moet ik reserveren?

Graag!

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan contant, per pin of op factuur.

Wat kunnen jullie allemaal regelen?

Verbaas je zelf. Waarschijnlijk kunnen we bijna alles voor je regelen. Van de busreis naar Ameland, de overtocht, de activiteiten, de fietsen, de hapjes, de barbecue en nog veel meer. Vraag gerust naar alle mogelijkheden. We hebben zelf helaas geen slaapaccommodaties tot onze beschikking. Maar wel verschillende partijen waarmee we samenwerken, zodat jullie ook een nachtje kunnen blijven op dit prachtige eiland.

Wat voor kleren trek ik aan?

Kleren geschikt voor de activiteiten. Ga je het water op? Neem je zwemkleren en een handdoek mee! Ga je klimmen? Neem sportieve kleding mee en stevige schoenen. Verder staan bij alle activiteiten op de website ook een kledingadvies.

Waar zitten jullie?

Kijk maar naar dit hele mooie plaatje hieronder!

locatie-outdoor-ameland

Organiseren jullie ook activiteiten op locatie

We hebben een ruim aanbod van activiteiten dat op locatie gedaan kan worden. Natuurlijk kunnen niet alle activiteiten op locatie gedaan worden. Dus overleg maar even wat er allemaal mogelijk is.

Er zijn mensen met een speciaal dieet, kan dat?

Als jullie bij ons komen lunchen of barbecueën kan het natuurlijk zo zijn dat er mensen zijn met een speciaal dieet. Als je een week van te voren dit met ons communiceert krijgen we de kans om hier rekening mee te houden. Geen probleem!

Wij zijn een groep van 200 mensen. Kunnen we iets doen bij jullie?

Tuurlijk! Wij hebben verschillende activiteiten voor grote groepen. Het kan zijn dat jullie in een roulatieschema verschillende activiteiten doen. Of een fietstocht over het eiland waarbij jullie allemaal verschillende activiteiten tegen komen. Vraag snel naar alle mogelijkheden.

Hebben jullie een winterprogramma?

We hebben verschillende activiteiten die we het gehele jaar aan kunnen bieden. Hierbij kun je denken aan onze strandactiviteiten en onze eiland-activiteiten. Wil je precies weten wat er mogelijk is? Vraag het na?

Er zijn 2 mensen ziek, wat nu?

We facturen, mits het een klein gedeelte is, het aantal deelnemers dat mee doet aan de activiteit. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iemand op het laatste moment ziek is. Heb je geboekt maar wil je niet mee doen, dan factureren we natuurlijk wel het gehele bedrag.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht.

Stel ons je vraag.

    (* = altijd invullen)