Beachgolf

Schuilt er een echte Tiger Woods in je?

Kom golfen proberen op het strand! Niet op de green… maar op het strand van Ameland! Probeer het parcours in zo weinig mogelijk slagen af te ronden om winnaar te worden!

Schuilt er een echte Tiger Woods in je?

Beachgolf! Kom het proberen op het strand! Je hoort het goed, niet op de green, maar op het strand! We beginnen met oefenen aan je swing! De balletjes zo ver mogelijk weg slaan. Zodra dat onder de knie is, kun je aan een 3-holes strandparcours beginnen! Probeer het parcours in zo weinig mogelijk slagen af te ronden om winnaar te worden! Heb jij het in je?

Groepsarrangementen

Beachgolf is zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin beachgolfen. Beachgolf is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals raften of powerkiten of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Wordt de winnaar!

Duur: 1 uur
Kosten: €12.50 p.p.
Kledingadvies: sportieve kleding
Locatie: Beach Ameland Strand Nes
Wanneer: Gehele jaar

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)