Outdoor Ameland

Hét adres voor de leukste activiteiten!

Op dit eiland zijn wij een outdoor center en nog veel meer. Iedereen die iets actiefs wil doen op Ameland is bij ons aan het juiste adres. Na onze ALO-opleidingen zijn wij op Ameland aangespoeld om hier een prachtig outdoor center op te starten waar je de ultieme eiland beleving kan beleven.

Al onze activiteiten vinden plaats onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs die jaarlijks worden bijgeschoold zodat we zeker weten dat alle activiteiten veilig verlopen.

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van onze gasten. Omdat wij activiteiten in de Noordzee doen of juist op grote hoogte is veiligheid een van onze belangrijkste speerpunten. Vele trainingen en het veiligste en beste materiaal moeten ervoor zorgen dat iedereen een geweldige ervaring krijgt bij Outdoor Ameland.

Daarnaast streven we om elk jaar weer vernieuwende activiteiten aan ons bestand toe te voegen en elke activiteit compleet op maat voor jullie aan te passen, vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Wil je na een drukke dag vol met de allervetste activiteiten ook nog een overheerlijke barbecue op het strand houden. Ook dat kan bij ons! Met ons uitgebreide aanbod van lunch/ barbecue arrangementen zijn jullie ook daarvoor bij Outdoor Ameland aan het juiste adres.

Daarnaast zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf waarin sportieve leerlingen van harte welkom zijn om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Zij zijn onze toekomst!

Outdoor Ameland, come join us on the island

Actief genieten op Ameland
bij Outdoor Center Outdoor Ameland

come join us on the island