Kajakken

Een surf ervaring om niet te vergeten!

Kajakken op zee is een bijzondere beleving! Baan je een weg door de branding, dwars door de golfen. Heb je het gehaald dan is de beloning groot. Surf met de kajak op een golf terug naar het strand. De kajaks die we gebruiken zijn ‘sit on tops’ Dit zijn eenvoudige kajaks om mee te varen waardoor de succesbeleving erg groot is. Naast eenvoudig zijn de kajaks ook erg veilig. Je zit niet vast dus omslaan is geen probleem.

Een avontuur op zee

Kajakken in de golven is een leuke en heel toegankelijke manier om het ‘surf’ gevoel te ervaren. Wij gebruiken speciale sit-on-top kajaks voor in de golven. Hier zit je los bovenop, waardoor je niet vast komt te zitten als je omvalt. Voordat je met de kajak de Noordzee op gaat, krijg je een complete uitrusting en gedetailleerde uitleg over hoe de kajak onder controle te houden. Dan ben je klaar om veilig de zee op te gaan.

Groepsarrangementen

Het kajakken is individueel te boeken, maar ook zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groep vrienden, collega’s of met het hele gezin kajakken. Kajakken is ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten zoals raften of powerkiten of als onderdeel van een arrangement (lunch, borrel en/of diner). Informeer naar de mogelijkheden en organiseer een dag vol activiteiten.

Voel de kracht van de golven en de snelheid die ze jou en de kajak kunnen geven.

Duur: 1 uur
Kosten: €25.00 p.p.
Minimale leeftijd: 10 jaar
Kledingadvies: zwemdiploma, zwemkleding en handdoek
Locatie: Beach Ameland Strand Nes
Wanneer: 1 mei – 1 oktober

Kosten zijn inclusief BTW, materiaal, verzekering en begeleiding.

Deze activiteit boeken?

    Wanneer wil je deze activiteit doen?

    Combineer activiteiten en arrangementen (optioneel)

    Laat door Outdoor Ameland een vrijblijvend programma/ arrangement samenstellen

    Klimmen <a target='_blank' href='/activiteiten/klimmen/'>bekijken</a>Surfen <a target='_blank' href='/activiteiten/surfen-golfsurfen/'>bekijken</a>Kajakken <a target='_blank' href='/activiteiten/kajakken/'>bekijken</a>Raften <a target='_blank' href='/activiteiten/raften/'>bekijken</a>Mega-suppen <a target='_blank' href='/activiteiten/mega-suppen/'>bekijken</a>Strandzeilen <a target='_blank' href='/activiteiten/strandzeilen-blowkarten/#'>bekijken</a>Powerkiten <a target='_blank' href='/activiteiten/powerkiten/'>bekijken</a>Beachgolf <a target='_blank' href='/activiteiten/beachgolf/'>bekijken</a>Beachvolleybal <a target='_blank' href='/activiteiten/beachvolleybal/'>bekijken</a>Archery-tag <a target='_blank' href='/activiteiten/archery-tag/'>bekijken</a>Exp. Ameland <a target='_blank' href='/activiteiten/expeditie-ameland/'>bekijken</a>Boogschieten <a target='_blank' href='/activiteiten/boogschieten/'>bekijken</a>Bijlgooien <a target='_blank' href='/activiteiten/bijlgooien/'>bekijken</a>Crazy88 <a target='_blank' href='/activiteiten/crazy88/'>bekijken</a>Mountainbiken <a target='_blank' href='/activiteiten/mountainbiken/'>bekijken</a>Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/paintball/'>bekijken</a>Kids Paintball <a target='_blank' href='/activiteiten/kids-paintball/'>bekijken</a>Overtocht <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Fietsverhuur <a target='_blank' href='/groepen/vervoer/'>bekijken</a>Koffie/thee <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Lunch <a target='_blank' href=/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>BBQ <a target='_blank' href='/groepen/eten-drinken/'>bekijken</a>Paardrijden <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Natuurmuseum <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>Strandexpress <a target='_blank' href='/samenwerkingspartners/'>bekijken</a>

    (* = altijd invullen)